Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Десислава Танева връчи приза „Агробизнесмен на прехода”

22 ноември 2010 21:25,
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 13 години, брой четения: 1990

Депутатът от ПП ГЕРБ и председател на парламентарната комисия по земеделие и гори Десислава Танева връчи приза „Агробизнесмен на прехода” на арендатора от Търговище Божидар Митов. Отличието му се присъжда от в-к „Български фермер” и парламентарната комисия по земеделие и гори за неговия принос и успешен модел на земеделие у нас през трудните години на прехода.

Празникът се проведе на стадиона в търговищкото село Макариополско. Фирмата на отличения Божидар Митов обработва над 100 000 дка земеделски земи в областите Търговище, Шумен и Разград. Реализирала е и три проекта по Програма САПАРД и 2 по Програма "Развитие на селските райони".

Божидар Митов получи поздравителен адрес и от Министъра на Земеделието и храните Мирослав Найденов. Гостите на събора успяха да видят внушителните земеделски машини на арендатора, насладиха се на изпълненията на танцьорите от фолклорен ансамбъл „Мизия” и популярния изпълнител Веселин Маринов, а доброто им настроение поддържаше известния актьор от „Шоуто на Слави” Краси Радков.