Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Класация „Топ 100" на фирмите в област Сливен - лицето на бизнеса от областта

23 ноември 2010 15:28,
Излъчване: Област Сливен преди 13 години, брой четения: 1356
снимка

http://new.sliven.net/res/news/35365/______%20100.ppt#256,2

 

На 23.11.2010 г. от 11.00 ч. в областна администрация Сливен се проведе работна среща по повод инициативата на областния управител г-н Марин Кавръков за изготвянето на класацията „Топ 100" на фирмите в област Сливен, които имат най-голям принос към областната икономика.

„Не зависимо, че е криза и бизнеса изпитва проблем от икономическата световна криза, местните фирми са гръбнака на икономическия, обществения и културния живот. Те осигуряват работните заплати, приходите в социалната сфера и когато има обществени и културни събития всички ги търсят за помощ. Считам, че са забравени и не им обръщаме необходимото внимание и със тази инициатива искаме да направим обществено достояние тяхната дейност, приносът им към местната икономика и да насърчим най –добрите.” каза областният управител г-н Марин Кавръков на присъстващите на срещата.

С тази инициатива не търсим блясък и комерсиален ефект. В състояние то ни на недоимък и лишения от всички ни, е неоправдано да се правят разходи за представителни мероприятия. В същото време искаме да отдадем необходимото внимание и уважение към мениджърите и работещите в реалната икономика.

Заместник областният управител г-н Пейчо Пейчев сподели, че целта на тази инициатива е да се даде лице на бизнеса от областта и всеки външен човек, търсейки информация за икономиката от областта да я намира най- бързо от нашия сайт.

Кампанията официално ще стартира на 7 декември, когато се събира инициативния комитет. Тогава официално ще се приемат критериите за класацията и ще се обяви конкурс за знак на „Топ 100" класацията. Очаква се ученици от местните учебни заведения Художествена гимназия”Димитър Добрович”,ПМГ”Добри Чинтулов”, ПГЕЕ "Мария Склодовска Кюри", технически университет да подготвят графичния знак.

Ще има Топ 100 на фирмите по 5 критерия, Топ 10 по десет от отрасъл, Топ 10 по три качествени показателя.

Снимки

снимкаснимка