Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Борисов: До края на август ще стане ясно дали държавата има нужда от нов заем

28 юли 2020 14:55, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Клуб на инвалидите-Сливен преди 8 месеца, брой четения: 299
Бойко Борисов

В края на август ще стане ясно дали ще се наложи държавата да тегли нов заем. Това заяви премиерът Бойко Борисов във Враца по повод новите социално-икономически мерки, който заедно с кмета на града Калин Каменов и регионалния министър Петя Аврамова инспектира изградения спортен комплекс и завода на немска компания във Враца.

"Нека да стигнем края на август, когато ще имаме цялата сметка за полугодието. Тогава ще знаем колко ще е дефицитът. Края на август ще знаем за разчетите и за това караме на по три месеца, за да може да бъде и по-гъвкава социалната, икономическа и финансова политика", коментира министър-председателят.

Премиерът Бойко Борисов и кметът на града Калин Каменов инспектираха още строителството на булеварди в града, както и на новата спортна зала във Враца.

С тях е и министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова.

Министър-председателят коментира и протестите: "Да дойдат да видят на мястото, как се прави завод и как се изграждат работни места. -Хората виждат.

Искат да се сбият. Искат да правят провокации. Това е най-лесното бе, завод да направиш. Ето го следващият завод. Ей в тия ями, дупки сега за един месец ще стане пътят. Ето това е следващият, който трябва да открием завод... и то бижута, бижута немски".

Източник: БНР
Снимка: БТА