Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 31.07.2020 г., петък

31 юли 2020 15:52, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 седмица, брой четения: 181
Сливен

Община Сливен ще продължи да отпуска приоритетно средства за ремонт и поддръжка на уличната мрежа и за подобрения в малките населени места.

В Сливен днес функционираха два пункта за раздаване на безплатна вода и измерване на кръвно налягане – мерките са предприети по инициатива на кмета Стефан Радев заради синоптичната прогноза за високи температури и очакванията, че 31 юли ще е един от най-горещите дни на лятото.

Кметът на Сливен Стефан Радев и областният управител Чавдар Божурски поздравиха всички мюсюлмани в общината с най-големия им празник – Курбан Байрам.

В Сливен се проведе лятна академия „Младите хора – партньори на местната власт“ – събитието бе организирано в рамките на проект „Младите хора – партньори на местната власт“, насочен към младежи на възраст от 15 до 29 години.

През изминалото денонощие заразените с коронавирус в Сливенско са трима – лечението на двама от заболелите се провежда в болници в Сливен, а на третия – в домашни условия.

Животновъдите от Сливен и областта, които няма да получат увеличение на ставките по обвързана подкрепа за кампания-2020, ще бъдат подпомогнати със средства по извънреден de minimis.

От месец август 2020 г. се подновяват класиранията за най-малките жители на община Сливен.