Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Кметът Стефан Радев даде старт на финалния етап на Международната колоездачна обиколка на България

31 юли 2020 16:00, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 3 години, брой четения: 519
Start

Стартът на четвъртия, финален етап от 67-ата Международна обиколка на България бе даден днес от кмета Стефан Радев. Той пожела на участниците безопасно и безпроблемно движение по трасето.

„Нека най-добрият победи, нека тази обиколка да пребъде, да се развива и да се радва на още по-голям интерес. На добър час!“, заяви по време на официалния старт кметът Радев.

Пред участниците и гостите на събитието приветствие отправи и главният изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на ДЗИ Коста Чолаков, който е основен спонсор на състезанието.

„За мен е удоволствие да дадем старт на последния етап от Сливен и да го поставим отново на картата на колоезденето в България. Искам да благодаря на Община Сливен в лицето на кмета Стефан Радев за съдействието и подкрепата. В града са стартирали дейности по изграждането на велоалеи, което освен, че е в подкрепа за този спорт, е и начин на придвижване, като алтернатива за по-здравословен начин на живот“, заяви Коста Чолаков. Той пожела успех на всички участници.

На стартовата линия бяха излъчени и носителите на четирите лидерски фланелки.

5 български и над 10 чуждестранни отбора участват в 67-ото издание на Международната обиколка на България. В Сливен, който се включи като домакин на третия етап от надпреварата, колоездачите бяха посрещнати на 30 юли. Първият етап беше София – Боровец – Пазарджик, вторият – Пазарджик – Пловдив, третият – Пловдив – Сливен. Днес участниците продължиха към Бургас, където ще бъде и големия финал на състезанието.

 

Снимки

StartStartStartStart