Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 02.08.2020 г., неделя

02 август 2020 15:57, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 седмица, брой четения: 246
Сливен

Около 15 сливенски социалисти се включиха вчера в отбелязването на 129-ата годишнина от организираното социалистическо движение в България на връх Бузлуджа.

Деян Дечев и Радослав Кутийски бяха избрани за зам.-председатели на БСП в Община Сливен - двамата влизат и в новоизбраното Изпълнително бюро на партията.

2 нови случая на коронавирус са регистрирани през последното денонощие в Сливенско.

Хранилки и къщички за птици са поставени в централната градска част на Сливен по инициатива на младежката организация на ГЕРБ.

Сливенски младежи се учиха как да бъдат партньори на местната власт в рамките на лятна академия „Младите хора – партньори на местната власт“.

Днес в Сливен бе отбелязан Международния ден на ромския геноцид с поднасяне на цветя в памет на жертвите на Холокоста, р.Асеновска до паметника на Съби Димитров и приветствени слова.

От месец август 2020 г. се подновяват класиранията за най-малките жители на община Сливен – от месец април до момента класиранията за детските ясли и яслените групи към детските градини бяха преустановени поради усложнената епидемична обстановка в страната.