Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Пиян сливналия без гащи се нахвърли върху полицаи в хотел в Китен

05 август 2020 20:12, Гергана Папазова (Сливен Медиа)
Излъчване: Сливен Медия преди около 1 месец, брой четения: 4110
Пиян без гащи се нахвърли върху полицаи в хотел в Китен

Пияният Иван И. от Сливен спретна истинско уан мен шоу в хотел в Китен. Около 4,30 часа през нощта на 4 август солидно понаксвасен с твърд алкохол мъжът слязъл на рецепцията на комплекс „Принцес Резиденс“, олюлявайки се и облечен само с бански. 32-годишният гост пожелал да се настани в лоби бара и да довърши с пиенето, но срещнал категоричния отказ на 20-годишния барман в комплекса. Това го агресирало, започнал да псува, крещял и обиждал, след което докопал препаратите за дезинфекция и започнал да замеря бармана, който се криел под бара, но успял да сигнализира на управителя. Мениджърът на хотела, заедно с бармана се опитал да обуздае агресивния мъж.

Виждайки, че губят битката и неадекватният мускулест мъж надделява със сила, двамата алармирали полицейските служители, които пък подействали като червено на бик на сливенчанина. В момента, в който те пристигнали в хотела, той си свалил банския и останал съвършено гол, продължавайки да крещи „Ши**ани куки!“, сипел ругатни и вилнеел. Наложило се да му щракнат белезниците и да го откарат в районното управление в Приморско.

Пияният нудист е задържан за 24 часа и му е съставен акт по Указа за борба с дребното хулиганство, на база който съдът в Царево му е наложил глоба в размер на 150 лева за непристойно поведение.

Флагман