Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

НЕОБХОДИМИ УСЛОВИЯ ЗА МОНТИРАНЕ НА СРЕДСТВА ЗА ДЯЛОВО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ

21 август 2020 13:59, Хюсеин Хюсеинов (Топлофикация-Сливен-инж.Ангел Ангелов ЕАД)
Излъчване: Топлофикация-Сливен преди 3 години, брой четения: 670
neobhodimi uslovia

1. ПАКЕТ ОТ ДОКУМЕНТИ, КОИТО ТОПЛОФИКАЦИЯ-СЛИВЕН ПРЕДОСТАВЯ НА КЛИЕНТИТЕ:

- Договор за извършване на услугата дялово разпределение на топлинна енергия с гореща вода чрез електронни разпределители – 2екз.

- Протокол от общо събрание – 1бр.

- Списък на собственици в сграда етажна собственост, включително и помещения с работещи радиатори.

- Справка за задължения

- Справка за моментно състояние на отоплителните тела

 

2. ЗА ДА СЕ УГОВОРИ ДАТА ЗА МОНТАЖ НА ЕЛ.РАЗПРЕДЕЛИТЕЛИТЕ Е НЕОБХОДИМО:

- Попълнен Договор за извършване на услугата дялово разпределение на топлинна енергия с гореща вода чрез електронни разпределители в 2екз.

- Протокол от общо събрание – 1бр.

- Списък на ВСИЧКИ собственици на имоти в сграда етажна собственост, включително неползващи отопление, подреден по входове и пореден номер на апартаментите, като всички полета в списъка трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да бъдат попълнени и подписани от упълномощения представител.

- Клиенти, нежелаещи да поставят уреди за дялово разпределение на отоплителни тела, са задължени да подадат заявление за отсъединяване или проверка на демонтажа, срещу съответното заплащане.

- Клиенти желаещи да присъединят нови радиатори, могат да го извършат самостоятелно, за което не дължат такса. Присъединяването ще се констатира в деня на монтажа на уредите. Клиентите могат да ползват услугите на Топлофикация-Сливен ЕАД срещу заплащане.

- На всички присъединени отоплителни тела се извършва проверка в деня на монтирането на ел.разпределителите.

- Всички клиенти на Топлофикация-Сливен ЕАД, трябва да НЯМАТ задължения към Дружеството или да сключат споразумение за разсрочено плащане.

- Ако клиент от сградата не плати задължението си, същия отсъединява радиаторите си, които след заплащане на задължението могат да бъдат присъединени.

- Събраните средства за заявените ел.разпределители трябва да се внесат в касата на дружеството, при подаване на документите.

- Ако клиент не осигури достъп в уговорената за монтаж дата, същият дължи 12лв. за монтаж на един разпределител, при повторно посещение от наша страна.