Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Григор Димитров с убедителна победа на старта на US Open

02 септември 2020 16:26, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Клуб на инвалидите-Сливен преди около 1 месец, брой четения: 175
Григор Димитров

След успешното завръщане на Цветана Пиронкова на корта на US Open и при мъжете Григор Димитров започна ударно участието си с убедителна победа над Томи Пол с 3:0 сета /6:4; 6:3; 6:1/ за 1 час и 53 минути в първия кръг от турнира.

Победата е своеобразен реванш за ранното отпадане на Григор от Australian Open в началото на годината точно от този съперник и в нея се видя, че си е направил определени изводи. И в трите сета първата ни ракета започна с пробив като демонстрира стабилна игра в ретурите на първи сервис на съперника.

Във втория кръг Григор Димитров ще се срещне с Мартон Фучович, от когото отпадна на преместения от Синсинати в Ню Йорк Мастърс преди седмица.

US Open се провежда при изключително строги мерки за сигурност и социална дистанция като тенисистите са настанени в самостоятелни апартаменти и са задължени да бъдат с маска навсякъде извън корта. Храната им се носи в стаята като се оставя пред вратата. Някои тенисисти, след които и Григор Димитров са наели самостоятелни къщи в района на комплекса.

Източник: БНТ
Снимка: БГНЕС