Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Проведе се приемен ден на кмета Стефан Радев и неговите заместници

03 септември 2020 16:03, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 3 години, брой четения: 483
Priemen den

След наложително прекъсване заради пандемията с коронавируса, днес кметът Стефан Радев и заместниците му проведоха редовния си приемен ден с граждани при спазване на противоепидемичните мерки.

В рамките на приемния ден кметът се срещна с професионалния състезател по кикбокс Драгомир Петров – европейски, балкански и републикански шампион, носител на много отличия и награди. Той сподели пред кмета плановете си за предстоящата подготовка и за следващите състезания, на които ще се бори за нови постижения. Сливенският градоначалник го поздрави за успехите, като му пожела още много покорени върхове и да продължава да прославя името на родния град.

Други граждани поставиха своите въпроси, за които кметът пое ангажимент да проучи възможностите на Общината да окаже съдействие.

Пред заместник-кметовете и секретаря на общината по време на днешния приемен ден бяха поставяни въпроси, свързани с благоустрояване, междусъседски спорове, жилищни имоти.

Приемният ден на кмета, заместник-кметовете и секретаря на общината е всеки първи четвъртък от месеца. Записването става три дни преди това – в понеделник от 08.30 часа в Центъра за административно обслужване на гражданите – източен вход на Общината. Жалби и сигнали се приемат и по електронна поща.