Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Кукленият театър открива сезон 2020/2021 със спектакъла „Снежанка” и завръщане на неделните представления в салона на театъра

09 септември 2020 10:57, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 месец, брой четения: 158
"Снежанка" КТ Сливен

Държавен куклен театър – Сливен открива новия театрален сезон със завръщането на едно от най-обичаните представления на театъра – „ Снежанка” с режисьор Елза Лалева и сценограф Нели Савова. След дълго отсъствие от сцената, спектакълът ще посрещне своите зрители с нов актьорски екип: Никол Големанова и Мария Григорова.

Кое е по-важното – красотата на лицето или красотата на душата? Това е един от основните въпроси, които поставя спектакъла. Всеки сам може да си отговори на този въпрос на 13.09 /неделя/ от 11:00.

До края на месеца на сцената на Кукления театър може да видите още „Красавицата и Звяра” (реж. Александър Бетов) на 20.09 от 11:00 и „Телефон 112” (реж. Ефимия Павлова) на 27.09 от 11:00.

Представленията на театъра се играят при спазване на всички противоепидемични мерки.

Билети за представленията може да закупите на касата на театъра, която работи всеки делничен ден от 9:00 до 17:30. А повече информация за спектаклите може да намерите на сайта www.puppets-sliven.eu или на фейсубк страницата – www.facebook.com/slivenpuppets

 

Фотограф: Георги Ангелов

Снимки

"Снежанка" КТ Сливен"Снежанка" КТ Сливен"Снежанка" КТ Сливен"Снежанка" КТ Сливен"Снежанка" КТ Сливен