Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

БУРГАС ИЗПРАЩА ЛЯТОТО С ФЕСТИВАЛ НА РИБАТА И ВИНОТО

11 септември 2020 12:26, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 месец, брой четения: 154
Фестивал на Рибата и Виното

Вкусни морски деликатеси, подбрани напитки и атрактивна програма ви очакват този уикенд в Бургас!

 

На 11, 12 и 13 септември 2020 в Бургас отново ще се проведе Фестивалът на рибата и виното, а днес е първият фестивален ден, в който любителите на рибата и виното ще могат да им се насладят, докато се забавляват със забавната програма на фестивала.

Някои от най-добрите бургаски заведения пренасят кухните и готвачите си във фестивалната зона в парк „Приморски“, за да сготвят на живо пред посетителите пресни морски деликатеси и рибни специалитети. Специално подбрани изби от цялата страна ще представят най-добрите си вина, допълнени със съвети кое от тях с каква храна е добре да се съчетава.

Тази вечер фестивалът започва с много забавления, а на сцената ще се качат Стефан Вълдобрев и Керана и Космонавтите, а вечерта се завърши с лятно кино под звездите и българския филм „Завръщане“ на режисьора Ники Илиев.

Програмата в съботния ден започва още в 11 ч. с куклен театър, кулинарни демонстрации на известни готвачи, танци, винени демонстрации, игри и състезания, а вечерта ще приключи с концерт на Орлин Павлов, духовия оркестър Burgas Big Band и варненската джаз формация KARE! Вторият фестивален ден ще приключи отново с прожекция под звездите – този път ще гледаме филмът „Живи легенди“!

В неделя програмата е още по-неустоима и отново започва с куклен театър, игри и забавления за цялото семейство. Освен кулинарните демонстрации, на 13 септември 2020 ще се проведе и конкурс за „Най-добрата рибена чорба на Бургас”! Освен че ще готви на живо пред публиката, Венци Куцаров от „Тутурутка“ разсмее посетителите със своето хумористично щоу!

Комедийната щафета ще поеме Георги Мамалев с неговото хумористично и комедийно представление, а краят на тазгодишния Фестивал на рибата и виното ще сложи неповторимата Йорданка Христова, която ще изпее за посетителите едни от най-хубавите български песни!

Важно за посетителите е да знаят, че разплащането на Фестивала на рибата и виното ще се осъществява безконтактно – чрез лична тяхна безконтактна Mastercard или чрез специални фестивални карти Fest Card, които могат да получат и заредят във фестивалната зона.

Любители на морските деликатеси и виното от цялата страна – очакваме ви в Бургас на 11, 12 и 13 септември 2020! Да изпратим лятото заедно!

Фестивалната зона ще бъде разположена в парк „Приморски“ (до Експоцентър „Флора“) и ще работи от 16.00 до 23.00 ч на 11.09 и от 11.00 до 23:30 през останалите 2 дни.

Входът е свободен!

За повече информация, следете фейсбук страницата на събитието - https://www.facebook.com/festivalnaribata

А програмата по часове ще откриете в прикачените файлове!

Снимки

Фестивал на Рибата и ВинотоФестивал на Рибата и Виното - конкурсПрограма - петъкПрограма - съботаПрограма - неделяФестивал на Рибата и ВинотоФестивал на Рибата и ВинотоФестивал на Рибата и ВинотоФестивал на Рибата и Виното