Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Криминална хроника Ямбол - 16.09.2020 г.

16 септември 2020 13:39, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Клуб на инвалидите-Сливен преди 2 дни, брой четения: 77
Полиция Ямбол

Информационен бюлетин 16.09.2020 г.

 

Служители от РУ-Ямбол разкриха двама младежи извършили кражби. В хода на проведените полицейски действия е установен 17 годишен младеж, който сутринта на 14 септември е отнел портмоне с около 45 лева, собственост на жителка на града. Установен е и 18-годишен младеж, откраднал дамска чанта, след срязване на предпазна мрежа на прозорец. Деянието е извършено вечерта на 13 септември. Част от инкриминираните предмети са предадени по надлежен ред на полицейските служители.

Ямболски полицаи задържаха 35-годишен мъж извършил кражба от частен имот в града. По първоначални данни през нощта срещу 5 септември от жилище на ул.“Вит“ е извършена кражба на електрожен, биеща дрелка, 2 ъглошлайфа и множество инструменти. При проведените оперативно издирвателни мероприятия е изяснена съпричастността на 35-годишен жител на града, задържан за срок до 24 часа. Мъжът е предал част от инкриминираните предмети.

На 14 септември в РУ-Ямбол е постъпил сигнал от представител на търговски обект в Ямбол, за констатирани липси на определен продукт, на обща стойност около 1900 лева. В резултат на предприетите бързи оперативно издирвателни действия е установена съпричастността към деянието на служителка в обекта. В хода на проверката жената е възстановила част от нанесената щета.

Тунджански полицаи разкриха кражба и неправомерно теглене на пари. Разследването започнало на 9 септември по сигнал, че от частен дом в село Дражево е извършена кражба на 80 лева и дебитна карта, собственост на местна жителка. В резултат на проведените оперативно-издирвателни действия, е изяснена съпричастността към деянието на 23-годишна местна жителка, която след кражбата на дебитната картата неправомерна е изтеглила сумата от 340 лева. При проведена полицейска операция жената е установена и задържана. Част от парите, обект на посегателствато са предадени по надлежен ред. Работата по случая продължава.

Служители от РУ Тунджа задържаха 29-годишен мъж извършил три кражби в село Дражево. Разследването започнало на 4 юни, по сигнал за кражба на телевизор и пари от търговски обект в селото. При проведените множество оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия е установена съпричастността към деянието на 29-годишен жител на старозагорско село. Също така е изяснено, че мъжът е автор на взломна кражба на 2 камери и множество вещи от стопанки постройки, собственост на жител на село Дражево, както и на кражба на бензинопил от друг частен имот. Той е задържан с полицейска заповед за срок до 24 часа. Работата по случаите продължава.

ОД-МВР-Ямбол
Снимка: Интернет