Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 16.09.2020 г., сряда

16 септември 2020 15:50, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди 9 месеца, брой четения: 269
Сливен

Започна набиране на преброители и контрольори за предстоящото през януари и февруари 2021 година преброяване на населението и жилищния фонд, в срок до 30 октомври 2020 година кандидатите трябва да подадат заявление по образец в общината, в която искат да бъдат наети – документите за кандидатстване могат да бъдат изтеглени от сайта на Преброяване 2021 и от интернет страницата на община Сливен - секция „Преброяване 2021“.

За поредна година Община Сливен се включва в кампанията „Убий скоростта, спаси дете“.

В Сливен подредиха изложба от плакати, посветени на безопасността на пътя – експозицията е част от кампания на Европейската мрежа на службите за пътна безопасност, която си поставя за цел да намали до нула, поне за един ден, броя на загиналите при пътно-транспортни произшествия.

Процедура за номинации за носител на наградата за 2020 година разкрива Обществената комисия за избор на носители на награда „Милосърдие” на община Сливен за мандат 2019- 2023 г.

На 19 септември, събота, в 11:00 часа, пред емблематичната сграда на Безистена в Ямбол, ще започне церемонията по награждаване на победителите в Регионалния конкурс за детска рисунка „Обичам моя роден град“ – кметовете на Ямбол и Сливен Валентин Ревански и Стефан Радев ще връчат наградите на отличените в конкурса, в който се включиха сто участници от 1 до 12 клас.

30 години от спечелването на Купата на България по футбол от отбора на Сливен ще бъдат отбелязани на 19 септември от 17:00 часа на стадион „Хаджи Димитър“.

През изминалото денонощие в Сливенско не е регистриран нито един случай на заразен с коронавирус.