Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният съвет на Съюза на ветераните от войните отличи с медал председателя на Общински съвет-Сливен Димитър Митев

18 септември 2020 11:55, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Общински съвет - Сливен преди 3 години, брой четения: 562
75 g. medal

Областният съвет на Съюза на ветераните от войните на България връчи медал „75 години от победата над фашизма“ на председателя на Общински съвет-Сливен Димитър Митев за активно подпомагане на ветераните в България. Почетното отличие получиха също кметът на община Сливен Стефан Радев и управителят на Общинско предприятие „Пътнически превози“ ЕООД-Сливен инж. Енчо Петров.

Председателят на Областния съвет на Съюза Николай Тодоров и председателят на контролно-ревизионния съвет на Съюза Трифон Ковачев, който е ветеран от войната, благодариха на ръководството на Общината, в лицето на кмета Радев, че се грижи за ветераните и ги подкрепя във всичките им начинания.

„От името на всички ветерани от общината и от името на нашето ръководство благодаря на Общината, на Общинския съвет, които реализират вашите решения. На господин Петров сме благодарни, че никога не е имало забавяне с картите за транспорт и винаги се е отнасял с внимание и уважение към ветераните“, каза Тодоров.

„Винаги съм се възхищавал на духа, който носят нашите ветерани. Гарантирам, че Общината ще продължи да полага грижи за тях. Чрез тези грижи ще продължим да изразяваме и признателността и благодарността на гражданите на Сливен към това, което сте направили за България“, посочи от своя страна кметът Стефан Радев.

„Благодаря от името на Общинския съвет. Приемам тази награда като награда за целия Общински съвет. Винаги, когато е ставало въпрос за ветераните от войната, това са били най-единодушните решения. Удовлетворявали сме всяка ваша нужда и така ще бъде и занапред“, заяви председателят на Общински съвет-Сливен Димитър Митев.

„За мен е чест, че заедно с господин Радев и господин Митев получавам такава награда. Разбираме, че стремежът ни да правим добри неща за сливенската общественост, върви в правилната посока“, благодари Енчо Петров.

Снимки

75 g. medal75 g. medal