Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Денко Делчев положи днес клетва, като общински съветник от ПП ГЕРБ – Сливен

24 септември 2020 13:31, Валя Марева (ПП "ГЕРБ"-Сливен)
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 3 години, брой четения: 883
----

Денко Делчев положи днес клетва, като общински съветник от ПП ГЕРБ – Сливен. Той заема мястото на Юлия Пелишева – Гавазова, която излезе от местния парламент и по лични причини заминава да живее в столицата. С решение на Общински съвет Денко Делчев става член на три комисии – по общинска собственост и местно самоуправление, по образование, наука, култура и вероизповедания, и на Комисията по установяване на конфликт на интереси. Днес, по предложение на председателя на групата общински съветници от ГЕРБ Здравко Костадинов, бяха гласувани още две промени в Постоянните комисии на Общински съвет - Сливен. Георги Стоянов става председател на Постоянната комисия по финанси, бюджет, икономическо развитие, чийто председател до сега бе Гавазова, а младият общински съветник Милен Петков, вече е член на същата комисия.

„ГЕРБ е партията, която работи за хората и за това ще вложа всичките си усилия, Сливен да продължи да се развива и да стане още по-привлекателно място за живот. Ще следвам нормативната уредба и моралните закони. Ще се ръководя от мнението и желанието на хората от Общината, на които с настоящата клетва ставам служител“, каза Делчев.

Денко Делчев е роден в село Левка, област Хасково. Завършил е ПУ „Паисий Хилендарски“. От 1987 година досега целият му професионален път преминава във II ОУ „Христо Ботев“ в град Сливен. Първите пет години той преподава в училището, а от 1992 година е негов директор. Женен е, с едно дете. Личната му кауза е „Работа за децата на Сливен!“.

Снимки

----