Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 25.09.2020 г., петък

25 септември 2020 15:47, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 година, брой четения: 384
Сливен

През последното денонощие случаите с коронавирус в Сливенско са три - двама от Сливен и един от Нова Загора, който е педагог.

Публичните изпълнители от офиса на НАП в Сливен са обявили 6 активни търга за публична продан на коли и имоти на длъжници през октомври.

На 24.09.2020 г., учениците от четвъртите класове на ОУ “Димитър Петров” се включиха в Националния фестивал на детската книга – те бяха любезни домакини на представянето на новата детска книга „Ама че работа“ на Димана Йорданова.

Дирекция „Инспекция по труда“ Сливен се включи на 21 септември 2020 г., в екшън ден, при който наличният състав на Агенцията проверява в цялата страна работодатели, при които през последните три години са установявани случаи на работа без трудов договор повече от веднъж.

За поредна година в Сливен връчиха Националната награда „Константин Константинов” – официалната церемония се състоя на 24 септември в голямата зала на Драматичен театър „Стефан Киров“ и бе съпътствана с тържествен концерт.

На 25 септември /петък/ от 20:00 часа на крепост "Туида" гостува звездното актьорско трио Асен Блатечки, Малин Кръстев и Димитър Бакалов с хитовата комедия "Заложи на сигурно" от Владимир Джурджевич.

Две сливенски училища и Дома за стари хора в града получиха дезинфектанти и предпазни маски като дарение от „Топлофикация“ Сливен.