Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Пенсионерски клубове от Сливен отбелязаха Деня на възрастните хора

01 октомври 2020 16:01, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 3 години, брой четения: 527
Den na vuzrastnite hora

С празничен концерт днес пенсионерски клубове от Сливен честваха Деня на възрастните хора, който се отбелязва по традиция на 1 октомври. Сред официалните гости на събитието, което се състоя на крепост „Туида“, беше зам.-кметът Пепа Чиликова, която връчи поздравителен адрес от името на кмета Стефан Радев. В него той отправя пожелания към хората от третата възраст за крепко здраве, енергия и да бъдат обградени винаги с грижа и внимание от своите близки.

„Изразявам признателността си към приноса Ви за обществото, за трудолюбието и всеотдайността, за житейските уроци, които ни давате, за да сме по-добри хора и достойни ваши наследници. Приемете моите дълбоки уважения към мъдростта и опита ви!“, се посочва още в поздравителния адрес от кмета Радев.

Поздравление към участниците и гостите на празника отправи и Пенка Симеонова, която е председател на „Съюз на пенсионерите 2004“ – Сливен. От свое и от името на цялата сливенска пенсионерска общност тя благодари на Община Сливен в лицето на кмета Стефан Радев за оказаната подкрепа към нуждите на пенсионерските клубове, добрия диалог и ползотворното сътрудничество досега.

 

 

Снимки

 Den na vuzrastnite horaDen na vuzrastnite hora