Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Търг за отдаване под наем

05 октомври 2020 08:56, Ефросина Кисьова (ПГПЗЕ "Захарий Стоянов")
Излъчване: ПГПЗЕ "Захарий Стоянов" преди 3 години, брой четения: 1392

ПРОФИЛИРАНА ГИМНАЗИЯ С ПРЕПОДАВАНЕ НА ЗАПАДНИ ЕЗИЦИ

„Захарий Стоянов“, с адрес: гр. Сливен, ул. „Великокняжевска“ № 1,

на основание Заповед №№ РД – 09 - 014/29.09.2020 г.

на Ефросина Кисьова- Директор на ПГПЗЕ „Захарий Стоянов“, гр. Сливен

 

О Б Я В Я В А

 

публичен търг с тайно наддаване за отдаване под наем на част от недвижим имот, представляващ:

1.„Помещение (метален павилион за продажба на закуски) с площ 4.8 м2, находящ се в източната част на двора на сградата на ПГПЗЕ „Захарий Стоянов“ находяща се на административен адрес: гр. Сливен, ул. „Джордж Уошбърн“ № 2 А“.

Начална тръжна месечна наемна цена: 200,00 лв. (двеста лева) без включен ДДС,;

• Депозит: 20 (двадесет) лева;

• Стъпка на наддаване: 20 (двадесет) лева;

• Срок за наемане: 3 (три) години;

• Предназначение: обслужване на учениците и служителите на ПГПЗЕ „Захарий Стоянов“ – Сливен, чрез осигуряване на ежедневна доставка и продажба на готови храни и полуфабрикати (кетъринг), безалкохолни напитки (с изключение на алкохолни напитки и тютюневи изделия), пакетирани закуски и сандвичи, кафе, чай и др., които да отговарят на изискванията на Наредба № 9 от 16.09.2011 г. за специфичните изисквания към безопасността и качеството на храните, предлагани в детските заведения и училищата;

• Изисквания към кандидатите: да са регистрирани като търговец по смисъла на ТЗ с предмет на дейност в съответствие с предназначението на обекта.

Условията за участие в търга са конкретизирани в тръжна документация, която се получава от деловодството на ПГПЗЕ „Захарий Стоянов“, на адрес: гр. Сливен, ул. „Великокняжевска“ № 1, в рамките на работния ден – 8.30 ч. до 17.00 ч. до 16.10.2020г., след заплащане на цена от 24 лева с ДДС, в касата на учебното заведение.

Документите за участие в търга, съгласно изискванията на тръжната документация, се подават в запечатан, непрозрачен и надписан плик с надпис името на участника или упълномощеното лице и цялостно наименование на търга, в срок до 16:00 часа на 16.10.2020 г. в деловодството на ПГПЗЕ „Захарий Стоянов“, на адрес: гр. Сливен, ул. „Великокняжевска“ № 1.

Търгът ще се проведе на 20.10.2020 г., в сградата на ПГПЗЕ „Захарий Стоянов“, на адрес: гр. Сливен, ул. „Великокняжевска“ № 1, от 14.00 часа.

 

За допълнителна информация – ПГПЗЕ „Захарий Стоянов”, гр. Сливен, тел. 0878249580