Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Кметът на община Сливен Стефан Радев поздрави Мона Качарова по повод 100-годишния й юбилей

13 октомври 2020 20:11, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Клуб на инвалидите-Сливен преди 2 седмици, брой четения: 161
Мона Качарова от село Мекчарево

Кметът Стефан Радев поздрави Мона Качарова от село Мекчарево, която навърши 100 години. Той й изпрати кошница с плодове и в поздравителен адрес й пожела да бъде здрава и да се радва на обичта на близките.

„Радвам се, че имам честта да отправя най-сърдечните си пожелания за много здраве и благополучие към един достоен и светъл човек. Съхранявайте все така силен духа си и учете младите на трудолюбие, търпение и съпричастност. Позволете на любимите хора да ви даряват обичта и вниманието си, да се радват на Вашата подкрепа и носят спокойствие на старините Ви! Съхранявайте силите си и предавайте мъдростта, натрупана по време на житейския Ви път! Честит празник!“, пише в поздравителния адрес на кмета.

На празника днес присъства заместник-областният управител Камен Костов, който от името на областния управител Чавдар Божурски поздрави столетницата.

„Много малко хора имат шанса да изминат такъв житейски път, като Вашия, да познават промените на различни епохи, да отгледат деца, внуци, правнуци и праправнуци, да съхранят уважението на близки и познати и да бъдат пример за тях. Поднасям уважението си към Вас и семейството Ви с най-сърдечни пожелания за здраве и още много радости, които да съпътстват дните Ви!“, пише в поздравителния адрес Божурски.

„Малко са хората, които имат щастието да преминат изпитанията и радостите на цял век и да продължат живота си в ново столетие. Изразявам уважение към Вашата мъдрост. От все сърцеВи пожелавам здраве!“, каза кметът на село Мекчарево Георги Стоянов.

На територията на Община Сливен живеят двама столетници.

Снимки

................................................................................................................................................................................................................................