Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Четири години партия ГЕРБ

04 декември 2010 17:07,
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 13 години, брой четения: 2173
gerb

Областната организация на ГЕРБ-Сливен отбеляза тържествено четвъртата годишнина от създаването на партията. Около 300 членове, симпатизанти и приятели на ГЕРБ се събраха в ресторант „Сливен” на 3 ноември. На тази дата преди четири години бе създаден проектът ГЕРБ. Областният координатор Десислава Танева поздрави присъстващите и благодари за всеотдайната им работа. Тя изрази задоволство, че в областта е създадена здрава структура, с качествени и работещи хора. Пожела на всички здраве и сили за посрещане на предизвикателствата на времето. Гост на събитието бе кметът на Сливен Йордан Лечков. Сред присъстващите беше народният представител Диан Червенкондев, областният управител Марин Кавръков, кметове на общини и населени места, общински съветници, членове и симпатизанти на ГЕРБ.

По повод четвъртия рожден ден на партията, председателят Бойко Борисов и заместник-председателят Цветан Цветанов изпратиха поздравителен адрес до областните координатори, общинските ръководители, областните управители, кметове на общини, районни кметства, общински съветници, членове и симпатизанти на ГЕРБ в цялата страна.

„С най-искрени чувства и огромна радост Ви поздравяваме с четвъртия рожден ден на ПП ГЕРБ. Благодаря на всички за доверието, за постоянството и за усилията, с които заедно създадохме проекта ГЕРБ. За тези четири години ние доказахме на българските граждани, че в страната ни има хора, за които просперитета и сигурността на държавата са сред водещите ценности. За това време успяхме да издигнем общински съветници и кметове в голяма част от градовете на страната, самостоятелен кабинет и мнозинство в парламента. Благодаря на всички, които повярваха в нас и ни повериха управлението на България. С избора си, хората изпратиха наши представители и в Европейския парламент, които всекидневно защитават националния интерес на България в Обединена Европа. Затова сега за всички нас е от изключително значение всеки ден да оправдаваме това доверие, което ни дадоха хората. Призовавам Ви да не губите връзката с тези, които ни повериха тази голяма отговорност, защото управлението е отговорност, която всеки един от нас носи. Продължавайте да вземате решения за всичко след диалог, защото реалната комуникация се състои в изслушването един-друг и обмяната на възгледи и идеи. Политическата комуникация трябва да бъде процес на диалог между политиците и гражданите, но тя трябва да бъде и публичен дебат за обществената политика. Ние, политиците от ПП ГЕРБ, ще работим заедно с гражданите, ще участваме заедно в публичните дебати и заедно ще формираме мнение за бъдещето. Пожелаваме на всички много здраве, сили и вяра, за да докажем, че „България може!”, пише в писмото.