Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

В Сливен пребиха жестоко таксиметров шофьор

18 октомври 2020 10:42, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Клуб на инвалидите-Сливен преди около 1 седмица, брой четения: 516
Полиция Сливен

33-годишен таксиметров шофьор е бил пребит жестоко в Сливен. Инцидентът е станал преди седмица – в събота срещу неделя, научи “Сливен прес”.

Около 2:30 ч. през нощта таксито взело двама клиенти – мъж и и жена, от ресторант “Грация” в “Стоян Заимов” в посока квартал “Българка”. Жената седнала отзад, а мъжът – до водача. Около кръстовището на “Кауфланд” той започнал да настоява шофьорът да кара по-бързо. Таксиджията първоначално се съгласил и засилил, но отказал да нарушава правилата за движение.

Малко преди да стигнат до адреса, докато правел ляв завой от булевард “Стефан Стамболов” към “Българка”, шофьорът бил ударен силно по главата. От удара, който вероятно е бил с бокс или пръстени, той получил комоцио. Нападателят продължил да го налага, след което изчезнал заедно със съпругата си.

Шофьорът на таксито останал да лежи в локва кръв, с разцепено чело и пукната отзад глава. Пребитият мъж успял да се свести и стигнал до офиса на таксиметровата компания. Оттам извикали полиция и линейка. Шофьорът бил откаран в сливенската болница, като минал всевъзможни изследвания, а на челото му били направени 7 шева. Останал в болницата до четвъртък.

От полицията потвърдиха пред “Сливен прес” за инцидента. До вчера нямаше информация нападателят да е заловен.

Източник: slivenpress
Снимка: Станимир Петков