Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

КОНКУРС НА ТЕМА “ЕКО КОЛЕДА”

12 ноември 2020 13:37, Хюсеин Хюсеинов (Топлофикация-Сливен-инж.Ангел Ангелов ЕАД)
Излъчване: Топлофикация-Сливен преди 3 години, брой четения: 249
eko_koleda

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

От днес всеки жител на град Сливен може да се включи в коледния конкурс на „Топлофикация Сливен” ЕАД, наречен „ЕКО КОЛЕДА”. Идеята на конкурса е да преобразим част от предметите, които отиват за смет, като изработим от тях атрактивна коледна украса. Рециклирането е предизвикателство в забързания начин на живот, който водим. В тази връзка конкурсът поставя темата за един значим проблем на дневен ред, като го прави по забавен и вдъхновяващ начин.

ПРАВИЛА:

Правилата на конкурса са, че няма правила. Използвайте стара чаша, за да я превърнете в красив свещник, ненужни дрехи, от които да ушиете играчки за елхата, опаковки от хранителните продукти, за да изработите цветен гирлянд и всичко, което ви хрумне.

Направете снимка с телефона си и ни я изпратете до 15 декември на e-mail: toplo.sliven@abv.bg с основание „ЕКО КОЛЕДА”, като посочите три имена и телефон за връзка.

В потвърждение, че сме получили Вашето предложение, ще получите Нашето свежо издание с много интересни идеи и рецепти за незабравими коледни празници.

 

На 18 декември авторите на трите най-интересни идеи ще получат и своите награди:

 

1 награда – 300 лв

2 награда – 150 лв

3 награда –декорация за коледната трапеза.

Развихрете въображението си и участвайте. Не чакайте последния момент. Забавлявайте се и дайте своя принос за една по – добра заобикаляща ни околна среда. Проблемът с екологията заема и ще заема централно място и в инвестиционната програма на „Топлофикация Сливен” ЕАД до пълното постигане на чисто производство. Конкурсът е повод да се замислим всички, да направим своята равносметка и да продължим напред с още по – ясни цели и приоритети.

„Топлофикация Сливен” ЕАД пожелава успех на всички участници и очаква с нетърпение всички свежи идеи.