Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 21.11.2020 г., събота

21 ноември 2020 15:48, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди 4 месеца, брой четения: 259
Сливен

Две първи награди заслужиха възпитаници на ППМГ „Добри Чинтулов“ на 10, 11 и 12 ноември 2020, в условията на дигитална среда, в седмата сесия на Ученическия институт на БАН.

93 са положителните за COVID-19 тестове за последните 24 часа в Сливенско.

Педагог и медицинска сестра от две различни детски градини са сред диагностицираните 93-ма души през последното денонощие в Сливенско.

На 19 и 20.11.2020 г. учениците от начален етап на ОУ „Панайот Хитов“ Сливен се потопиха в света на науката чрез участието си в проект “The Young Scientist Project”(„Проект Млад учен“), ръководен и реализиран от „Вокс Туа“ и финансиран от Посолството на САЩ – София.

Вчера председателят и зам.-председателят на „Републиканци за България“ Цветан Цветанов и Павел Вълнев откриха офис на партията в Сливен.

Малко повече от година в детска градина "Зорница" в Сливен работят по проект за активно приобщаване в системата на предучилищното образование, финансиран от оперативна програма "Наука и образование за интелигентен растеж".

Сдружение "Юнайтед Фючър" организира в Сливен предавателен пункт за пластмасови битови отпадъци и електронна скрап, кампанията ще се проведе в неделя (22.11.2020г.) от 10:00 до 15:00 часа в кв. "Ново село" в близост до детската площадка зад "Ромпетрол", а събраните пари ще бъдат дарени на дете в нужда от града под Сините камъни.