Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 22.11.2020 г., неделя

22 ноември 2020 15:49, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди 6 месеца, брой четения: 285
Сливен

32 са положителните за COVID-19 тестове за последните 24 часа в Сливенско.

Приятелите на световноизвестния оперен певец Камен Чанев потърсиха спешно реконвалесцентна кръвна плазма за лечението му, след като Чанев бе приет за лечение в болница с Covid-19 – Антоний Андонов /бивш общински съветник от Сливен/ се отзова на поканата.

Две първи награди заслужиха възпитаници на ППМГ „Добри Чинтулов“ на 10, 11 и 12 ноември 2020, в условията на дигитална среда, в седмата сесия на Ученическия институт на БАН.

Кметът Стефан Радев подписа договор с Управляващия орган на Оперативна програма „Региони в растеж“ (ОПРР) за безвъзмездно финансиране и изпълнение на проект „Интегриран проект за развитие на туризма и подобряване на културната и историческа инфраструктура в Община Сливен“.

Спортно училище „Димитър Рохов“- Сливен участва в кампания за популяризиране на спорта като средство срещу насилието срещу жените.

От 23 ноември до 23 декември учениците от V до ХІІ клас в област Сливен могат да преминат на обучение в смесена среда по преценка на педагогическите съвети.

Над 67% искат Стария бряст да бъде заменен с произведение на изкуството, а малко над 32 на сто са дали своя глас да бъде засадено ново дърво.