Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Онлайн форум „Кариера в България”

07 януари 2021 10:04, Галина Димова (ДБТ - Сливен)
Излъчване: Бюро по труда-Сливен преди 2 седмици, брой четения: 174

На 12 януари 2021 г. ще се проведе онлайн кариерен форум „Кариера в България” посредством платформата „Европейски дни на труда” https://www.europeanjobdays.eu/en/events/career-bulgaria.

Събитието се организира от Министерство на труда и социалната политика в сътрудничество с Агенция по заетостта. На форума представители на Министерството на труда и социалната политика в сътрудничество с най-добрите професионалисти в трудовото посредничество на Агенцията по заетостта ще предоставят ценна информация за възможностите за стартиране или продължаване на своята професионална реализация в България, трудовото и социално законодателство в страната, мерките за съчетаване на личния и професионалния живот, програмите за стажуване и повишаване на професионалната квалификация, както и данни за условията на живот и работа в страната, в т.ч. средна работна заплата по сектори, средна стойност на наеми и продажна цена на жилища в страната, такси за детски градини и ясли и т.н.

 

Кариерният форум ще даде възможност на работодателите да презентират фирмата си, да заявят свободни работни места, да осъществяват контакт с голям брой участници от разнообразни образователни и квалификационни направления и да намерят търсената работна сила.

Регистрираните работодатели могат да се следят тук:

https://www.europeanjobdays.eu/bg/taxonomy/term/18388/exhibitors

 

За участие в конкретно събитие е необходимо както работодателите, така и търсещите работа лица да се регистрират предварително и да посочат в кое събитие желаят да участват - в случая на събитието на 12.01.2021г.

https://www.europeanjobdays.eu/bg/events/%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%B5%D1%80%D0%B0-%D0%B2-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F

 

Участието в събитието е напълно безплатно и изцяло онлайн.

 

Описания и линк към миналогодишните видеоклипчета (отварят се без проблем с Google Chrome) за начина, по който става регистрацията на ТРЛ и работодателите, обявяване и кандидатстване по работни места и др.

 

Линк: https://drive.google.com/drive/folders/1m3k-RokoKgS89aQa4Rb3m1P8sWovQweT

 

Клиповете са налични и в секцията „Видеоуроци” на платформата.