Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

4Life Transfer Factor е една глава над конкуренция

14 януари 2021 14:32, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Трансфер Фактор преди около 1 седмица, брой четения: 90
Сн.1

Ангажиментът на 4Life към науката, която стои зад нашите естествени продукти, ни отличава от нашите конкуренти в бранша. Как така? Е, имаме проучвания, за да подкрепим нашата наука! На конвенцията 4Life20: Do Life Differently® представихме резултатите от биомолекулен анализ, при който се сравняваха разликите в активността на клетките естествени убийци (NK) между 4Life Transfer Factor® Tri-Factor® Formula и продукти на базата на коластра на четирима конкуренти. NK клетките са важни защитници от първа линия във вашата имунна система.

 

Тези данни показват, че трифакторната формула на 4Life Transfer Factor е над конкуренцията, когато става въпрос за повишаване на естествената активност на клетките убийци, което показва по-голяма подкрепа на имунната система за вашето тяло. Това е още един начин да докажем, че трифакторната формула 4Life Transfer Factor е един от най-добрите продукти на базата на коластра на имунната система на пазара днес!

 

Сътрудничихме с две водещи лаборатории за молекулярна биология във водеща изследователска организация и голям университет, за да разработим този авангарден тест. Методът работи, като кара NK клетките да "светят" при активиране. След това те се сортират и преброяват с инструмент, наречен проточен цитометър. Рримера за отчитане на поточна цитометрия може да видите на сн.1

 

Тествахме 4Life Transfer Factor® Tri-Factor® Formula срещу други продукти на базата на коластра, за да видим колко добре той повишава естествената активност на клетките убийци! Вижте как се сравнява - сн.2.

 

Използвахме този анализ, за да тестваме различни партиди от 4Life Transfer Factor, както и отделните компоненти на формулата. Резултатите демонстрираха последователност между партидите от краваите и синергично подобрение на комбинацията от колостра и яйца, които влизат във формулата. Освен това тествахме трифакторната формула на 4Life срещу четири различни продукти на коластрата на конкурентите.

Снимки

Сн.2