Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 22.01.2021 г., петък

22 януари 2021 15:48, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 месец, брой четения: 231
Сливен

На 23 януари, събота, ще бъде затворен за движение бул. „Бургаско шосе“ в участъка от паметника на Седми конен полк „Орлето“ до Колодрума – причината е демонтаж на светлинна коледна украса.

Община Сливен, в качеството си на доставчик на нова социална услуга „Асистентска подкрепа“, обявява, че продължава с приема на документи от кандидати за потребители и кандидати за заемане на длъжност „Социален асистент“ на социалната услуга „Асистентска подкрепа“ .

Лидерската фланелка с автограф на големия победител в 67-ата Международна колоездачна обиколка на България Патрик Стош получи кметът Стефан Радев – тя му бе връчена от Евгени Балев, който е част от Българска федерация колоездене.

Актовете за неспазване на противоепидемичните мерки в Сливенско са се увеличили над 10 пъти за денонощие, сочи всекидневният полицейски бюлетин – във вчерашния ден те бяха 3, а в днешния вече са 31.

През изминалото денонощие в Сливенско има 16 заразени с коронавирус.

Близо 40 процента от учителите и непедагогическия персонал, работещи в училищата в област Сливен, ще бъдат изследвани безплатно за COVID-19 с бързи антигенни тестове.

Грамота за отлично представяне и медал заслужи Владимир Вълков от 10. „в“ клас в ППМГ "Д. Чинтулов" - Сливен в Двадесет и първата ученическа конференция (УК’21) на УчИМИ.