Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 16.02.2021 г., вторник

16 февруари 2021 15:57, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 седмица, брой четения: 158
Сливен

Въвежда се временна организация на движението във връзка с благоустрояването по булевард „Хаджи Димитър“ в Сливен за срок от 10 дни – временно затварят участък пешеходната зона пред сградата на Общината до кръстовището с ул. „Димитър Добрович“ и до кръстовището с бул. „Братя Миладинови“.

Със заповеди на областния управител Чавдар Божурски са одобрени планове на новообразуваните имоти за земи по § 4 от Закона за собствеността и ползването на земеделските земи в община Сливен в три села – Мечкарево, Злати войвода и Бинкос.

36 души са болните от коронавирус в Сливенско през последното денонощие, сред тях са учител в детска градина и двама учители в училища в Сливен и Твърдица.

Граждани са подали сигнал за мечка в местността Черковното, следи от животното са били забелязани на баира над квартал “Клуцохор” тази сутрин.

По данни на Националния статистически институт през декември 2020 г. на територията на област Сливен са функционирали 39 места за настаняване с над 10 легла – хотели, мотели, къмпинги, хижи и други места за краткосрочно настаняване.

Няколко десетки души се събраха вчера на мълчаливо бдение пред сградата на съда в Сливен в памет на разстреляния бизнесмен Стоян Стоянов.

Продажбата на мартеници в централната градска част на Сливен започна от вчера и ще продължи до 1 март.