Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Благодарствено писмо до медици от МБАЛ "Д-р Иван Селимински"- Сливен

18 февруари 2021 14:10, Връзки с обществеността
Излъчване: МБАЛ "Д-р Ив.Селимински" преди 3 години, брой четения: 2104
---

Благодарствено писмо до екипа на Отделението по реанимация в МБАЛ "Д-р Иван Селимински"- Сливен, изпратиха близките на пациентка, лекувана в болницата.

"Благодарствено писмо от близките на Мария Николова Димитрова-Радева

 

С настоящото писмо искаме да изкажем своите големи благодарности към екипа на Отделението по реанимация и интензивно лечение към МБАЛ "Д-р Иван Селимински”- Сливен.Тези хора, със своята човечност и огромен професионализъм, върнаха живота на една майка, която занапред ще може да отглежда и възпитава двете си прекрасни деца и да изпитва всички радости в живота заедно с тях и своя съпруг. Не намираме думи, с които да изразим голямата си благодарност и уважение за вниманието и грижите, оказани от целия екип за това, че всички заедно успяхме да преминем през този толкова труден период в живота ни.

Благодарим Ви за неуморния труд и благородство, за

компетентните грижи към пациенти и близки и за безкористното внимание, което ни отдавате без да се щадите. Има мигове, които променят целия ни живот, има и такива, които ни карат да преосмислим всичко, да живеем по-пълноценно, по-мъдро, по-смислено... В един от тези мигове от нашия живот до нас и снаха ни се оказа споменатият екип на реанимационно отделение. В трудната за нас ситуация те проявиха много разбиране и човещина. С отношението си сякаш ни помогнаха психологически да преодолеем по-лесно случилото се. Те запазиха хладнокръвие и извършиха своите

професионални задължения, като нито за миг не забравиха, че преди всичко трябва да бъдат ХОРА. Искрено се надяваме в системата на здравеопазването да има все повече такива достойни и етични лекари, медицински специалисти и обслужващ персонал.

Впечатлени сме от бързата реакция на екипа, но още повече от проявените на място етичност, дълбоко човешко отношение по случая.

Те са безкрайно необходими на нас, пациентите, в моменти на надежди и упование. Със своята сърдечност лекарите ни карат да забравяме страховете и болката и да вярваме,че болестта е победима. Пожелаваме здраве на Вас и Вашите семейства, много късмет и професионални успехи и дано във всяко лечебно заведение в страната има хора като Вас, за да бъдем всички останали спокойни за живота и здравето си.

Бъдете благословени!", пише в писмото на близките.