Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 23.02.2021 г., вторник

23 февруари 2021 15:53, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди 2 дни, брой четения: 117
Сливен

На 24 февруари – сряда, се отваря за движение кръстовището между бул. "Хаджи Димитър" и ул. "Димитър Добрович", което води към Областна администрация – участъкът беше затворен заради извършващите се ремонтни дейности по булеварда.

Кметът на Община Сливен Стефан Радев участва днес в онлайн семинар, организиран съвместно от Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ) и Организацията за икономическо сътрудничество и развитие (ОИСР) – виртуалната дискусия беше на тема: „Многостепенно управление и децентрализация“, в рамките на изпълнявания проект „Преглед на многостепенното управление – как многостепенното управление и децентрализацията да бъдат успешни за регионалното развитие в България“.

През четвъртото тримесечие на 2020 г. общият брой на заетите лица на 15 и повече навършени години в област Сливен е 70.0 хил., от които 39.1 хил. са мъже, а 30.9 хил. са жени.

В разкритите имунизационни центрове в Сливен и Нова Загора на 22 февруари са се ваксинирали 133-ма граждани.

През последното денонощие в Сливенско има регистрирани 55 заразени с коронавирусна инфекция.

БЧК – Сливен организира провеждането на курс за водни спасители на плувен басейн, водни паркове и море от 01.04.2021 г.

Седмица на най-добрите спортисти и треньори за 2020 г. започна в Спортно училище „Димитър Рохов“ Сливен – всеки ден от седмицата ще бъдат обявявани най-добрите в различните спортове, подредени по азбучен ред, днес своите награди получиха спортист и треньор на годината за спорт борба свободен стил.