Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

ГЕРБ направи дарение за областната болница в Сливен

27 декември 2010 16:29,
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 13 години, брой четения: 2279
дарение

Народните представители от ГЕРБ Десислава Танева и Диан Червенкондев направиха дарение на неонатологичното отделение на МБАЛ „Д-р Иван Селимински”-Сливен. Те връчиха на изпълнителния директор на болницата д-р Васислав Петров инхалатори и спални комплекти за нуждите на отделението.

„Искам да честитя празниците на целия екип на болницата, да му пожелая здраве, да бъде винаги толкова отговорен към пациентите си и все така отлично да се справя с критичните ситуации. Ние от ГЕРБ решихме да направим дарение за неонатологичното отделение по повод на молби, които са били отправяни за нещата, което са необходими”, каза Десислава Танева.

Д-р Петров благодари за вниманието и направения жест и заяви, че всяка помощ е добре дошла за болницата, въпреки, че към момента тя започва да се стабилизира и разполага с необходимите консумативи и материали. Неонатологът д-р Таня Праматарова също благодари за вниманието от страна на ГЕРБ. Тя заяви, че се радва да види хора, които мислят за децата на Сливен и даряват от сърце за тях.

Дарението е част от коледната благотворителна кампания на партията в Сливен.

Снимки

дарение1дарение2дарение3дарение4