Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Криминална хроника Сливен - 08.04.2021 г.

08 април 2021 10:17, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Клуб на инвалидите-Сливен преди около 1 седмица, брой четения: 152
Полиция Сливен

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН За времето от 06:00 часа на 07.04.2021 г. до 06:00 часа на 08.04.2021 г.

 

Продължават засилените проверки, извършвани от екипи на ОДМВР, за спазване на въведените противоепидемични мерки, във връзка с ограничаване разпространението на COVID-19. Областната дирекция на МВР в Сливен оказва пълно съдействие на институциите и изпълнява стриктно възложените й функции.

През изминалото денонощие полицейски екипи са извършили 307 проверки за спазване на карантината на територията на областта. Не са установени нарушения.

Оказано е съдействие на РЗИ за връчване на предписания и установяване на карантинирани лица. Извършени са 25 проверки на места за обществено ползване и в градския транспорт. Съставени са 4 акта по чл.209а от Закона за здравето. ОДМВР-Сливен апелира за отговорно поведение и спазване на въведените противоепидемичните мерки.

Сливен: Притежание на наркотици са установили полицейски служители на РУ-Сливен при патрулна дейност. Днес, в 03:30 часа, на ул.“Ст. Егаров“, екип на група „Охрана на обществения ред“, който извършва нощен обход в град Сливен, е спрял за проверка мъж на 27 години. В него е намерена и иззета суха листна маса, която при полевия тест е реагирала на канабис. Мъжът е задържан за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

ОД-МВР-Сливен
Снимка: Станимир Петков