Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Кои са най-добрите дамски маркови маратонки и защо да ги изберем

13 април 2021 11:52, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Без източник преди 3 години, брой четения: 614
Лотус спорт дамски маратонки

В близкото и не чак толкова далечно минало изборът на дрехи, а също и обувки е бил оскъден. От една страна пазарът не е предлагал много разнообразни модели и от друга не е имало такава голяма разлика в цените и качеството им. Това е улеснявало избора на потребителя, който се състоял само от няколко артикула. Днешните времена са различни, много по-пъстри и разнообразни като възможности на пазарната индустрия и като потребление. Средностатистическият купувач може да предпочете да има много чифтове обувки, които са на ниска цена и в повечето случаи с ниско качество. Другият вариант е да заложи на по-малко чифтове обувки, които са на по-висока цена, но с доказано качество и функционалност.

 

Лично ние Ви препоръчваме вторият избор. Причините са няколко:

1. Цената е оправдана – в повечето случаи тя е по-висока, но въпреки това достъпна. Обикновено всеки може да си я позволи при разумен разчет на разходите;

2. По-дълъг живот – качеството е безспорно. Има една добре позната приказка „цената за сметка на качеството”. Е, при дамските маркови маратонки не е така. Обикновено технологията, по която са изработени и материалите са висококачествени, което Ви позволява да ги носите ежедневно, без това бързо да ги повреди и изхаби;

3. Функционалност и удобство – всеки човек, който е любител или професионален спортист знае, че обувката е от изключително значение. Интензивното физическо натоварване често е за сметка именно на долните крайници, което би трябвало да ни прави отговорни към обувките ни. От друга страна забързаното ежедневие също ни изтощава и ако сме с добре подбрана обувка ние защитаваме себе си и сме отговорни към здравето си;

4. Външен вид – каквото и да си говорим от дамски маркови маратонки не можем да видим стърчащи конци, криви шевове, некачествен плат и материя и изтрита подметка. Световните гиганти се състезават в опит да превземат пазара и това води все по-красиви обувки до нас. Няма как да не споменем, че и това да носим известни марки обувки създава едно по-различно впечатление за нас у непознатите.

 

 

Кои са най-добрите дамски маркови маратонки?

 

Тук просто няма как да не споменем лидерите на световния пазар – Nike, Adidas, Puma и Converse. В общия случай всяка една от марките има своите почитатели, които не ѝ изневеряват. Всяка една от тях се е доказала на пазара за качествени стоки и лидерството ѝ е неоспоримо и заслужено.

Условно можем да разделим марковите дамски маратонки на ежедневни такива, обувки за спорт и бягане и кецове.

Дамските ежедневни маратонки са едни от най-купуваните артикули. Жените, които обичат спортния или спортно-елегантен стил предпочитат винаги да имат някоя маркова обувка, която да бъде красива и функционална в ежедневието. Такива например са Nike Air Max Si Rose, Adidas Galaxy 4 pink или PUMA RS-9.8 Proto WNS Rose. И трите чифта са едни то най-купуваните модели на марката, когато става въпрос за ежедневни обувки и общото между тях е красивият розов цвят.

Дамските маратонки за бягане и спорт също не отстъпват по дизайн, но при тях технологията е съобразена и направена, имайки се предвид по-високо физическо напрежение.

Относно кецовете, няма как да не кажем, че лидерството се държи от марката Converse.