Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Как да спестим достатъчно пари по Великден?

14 април 2021 15:18, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Без източник преди 3 години, брой четения: 480
Как да спестим достатъчно пари по Великден?

Великден е един от най-светлите празници за християнската общност. Много хора започват трескава подготовка, когато дойде време да отбележат Възкресение Христово, но много често това е свързано с големи разходи. Как да спестите пари по Великден, за да не ви се наложи да вземете кредит до заплата, можете да прочетете в тази статия, където ще Ви дадем няколко полезни съвета, с чиято помощ ще икономисате средства. Нека обаче не удължаваме въведението, а да преминем към тази тема по същество.

Не прекалявайте с пиенето на Великден

 

Много хора прибягват до чашката, за да отбележат празника, макар че той от тези дни, в които не бива да прекаляваме с алкохола, да пречистим душата и мислите си, и в крайна сметка да вярваме в доброто. Да, можете да изпиете чаша вино, заедно с любимия човек, без да пресушавате бутилката или да харчите пари за марков алкохол, каса бира и така нататък. По този начин се пести немалко, а и в същото време ще усетите истинската тръпка от празника. Не заливайте с алкохол Рождество Христово и бъдете чисти в мислите и действията си в този ден.

Премахнете зелените салати от менюто си

 

Зелените салати по това време на годината, са пълни с вредните за здравето нитрати. Същото важи с пълна сила за пресния лук и чесъна. По-добре ги изключете от менюто си и изчакайте още малко време, за да се насладите на любимите си салати. На този етап просто отидете в мазето и извадете туршията, която майка Ви е направила с толкова много любов и грижа.

Заложете на колективното пазаруване

 

В случай, че се каните да отбележите Великден с ваши приятели, можете да отидете в някое от близките села, където да купите по-евтини и по-вкусни домашни яйца. По този начин ще разделите разходите за превоз, и ще получите вкусни яйца на наистина добра цена. Още повече, че в някои части на България, ще имате възможност да купите и прекрасни козунаци.

Сварете яйцата по правилния начин

 

Варенето на яйца има технология, която трябва да усвоите, за да ги запазите здрави и да станат вкусни. Яйцата не бива да бъдат подлагани на резки температурни промени. Някои вадят яйцата от хладилника, без да изчакат и ги слагат на котлона, като това е голяма грешка. Правилно е да се изчакат 3 – 4 часа, а след това да започне варене първо на ниска температура, а след това градусите да се увеличават постепенно. Така ще се предпазите от възможни липси.

Проверете промоциите за Великден

 

Различните хипермаркети пускат специални промоции на продукти за Великден. Вие можете да проверите какви оферти се предлагат в интернет или да научите за промоциите от каталозите, които се пускат по пощите. Нищо чудно да попаднете на любимите Ви стоки с 20% или по-голяма отстъпка, така че да пазарувате изгодно и да спестите пари на празника.

В обобщение

 

С оглед на горе написаното, можем да твърдим, че спестяването на средства по Великден, е напълно възможна мисия, стига да следвате съветите, които сме написали. С надеждата, че тези напътствия са Ви били полезни, се разделяме и Ви пожелаваме един красив и светъл празник, който да Ви донесе само положителни емоции.

 

Тази статия достига до вас благодарение на Кеш Кредит!

● Кеш Кредит офис Сливен

⮚ гр. Сливен, бул. „Хаджи Димитър“ 23

⮚ 0800 200 88; 0882 651969

Снимки

Великден