Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

За поредна година Сливен ще бъде домакин на колоездачно състезание за Купа „Милко Димов – Илия Кръстев“

27 април 2021 09:59, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 3 години, брой четения: 446
Koloezdachno sustezanie

Сливен отново ще бъде домакин на колоездачно състезание за Купа „Милко Димов – Илия Кръстев“. Спазвайки традицията, Колоездачен клуб „Сините камъни“, със съдействието на Община Сливен и тази година организира спортната надпревара, която обичайно се провежда през месец май и е в памет на най-известните български колоездачи за всички времена Милко Димов и Илия Кръстев.

Състезанието ще се проведе на 1 май, събота. В тазгодишното, 13-о издание, участие ще вземат колоездачи от клубове от цялата страна, като до този момент са регистрирани повече от 200 състезатели, разпределени в различни категории.

Официалният старт „Изкачване на връх Българка“ ще бъде даден в 12 ч. на пл. „Хаджи Димитър“. Маршрутът включва централния градски площад, ул. „Г. С. Раковски“, ул. „Елисавета Багряна“, ул. „Абланово“ и ул. „Орешака“. Острият старт ще бъде даден от местността Селището. Награждаването на състезателите е предвидено за 14 ч. и ще се състои на чешмата в местността Абланово.

По-рано през деня, от 11 ч., пред паметника на Хаджи Димитър ще се състои и спортна надпревара за деца от 9 до 14 години.