Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 01.05.2021 г., събота

01 май 2021 15:47, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 седмица, брой четения: 205
Сливен

Допълнително извозване на съдовете за смет ще организира Община Сливен – причината е повишената консумация по време на празниците и изхвърляне на по-голямо количество отпадъци.

19 са заразените с коронавирусна инфекция в Сливенско през изминалото денонощие.

По случай Великденските празници, Късноантична и средновековна крепост „Туида“ ще бъде отворена за посетители през всички почивни дни - 30 април, 1, 2, 3, 4, и 6 май.

На 21 април в Сливен се проведе онлайн форум на тема „Планът за възстановяване на Европа от кризата – европейски, национални и местни измерения“ – организатори и домакини на форума бяха Европейски информационен център „Европа Директно“ Сливен и Община Сливен.

На заседанието на Общинската епизоотична комисия в Сливен, проведено в четвъртък по заповед на Областния управител, бяха обсъдени рисковете и мерките като превенция от разпространение на птичи грип и африканска чума по свинете в условията на Ковид пандемия.

Юношите младша възраст на ОФК Сливен-2000 записаха нова победа в Зонална група Пловдив – в мач от XХIII-и кръг като гост в петък момчетата на треньора Александър Балездров победиха като гост Лидер /Пловдив/ с 4:0.

13-ото издание на колоездачното състезание за Купа „Милко Димов – Илия Кръстев започна днес в Сливен – над 200 състезатели се наредиха на стартовата линия за „Изкачване на връх Българка“.