Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 03.05.2021 г., понеделник

03 май 2021 15:55, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 месец, брой четения: 199
Сливен

Повече излекувани и по-малко заболели от коронавирус са регистрирани през последната седмица на територията на община Сливен, според данните от изминалата седмица – от 26 април до 2 май, новозаболелите са 131, а броят на излекуваните е 234.

През последното денонощие в Сливенско са регистрирани 8 заразени с коронавирусна инфекция.

В тазгодишната виртуална Панорама на образованието в Сливен Профилираната хуманитарна гимназия „Дамян Дамянов” представя пред седмокласниците и техните родители приема си за новата учебна година.

Допълнително извозване на съдовете за смет ще организира Община Сливен – причината е повишената консумация по време на празниците и изхвърляне на по-голямо количество отпадъци.

За поредна година Младежкото Обединение на БСП-Сливен се включи в инициативата “Солидарен Великден” – над 200 козунака бяха раздадени на най-нуждаещите се.

Кампанията за деклариране на доходите приключва на 5-и май – до момента в офиса на НАП в Сливен са подадени близо 10 хиляди подоходни декларации.

До началото на месец юни ще продължи Великденската изложба на художниците от представителството на СБХ в Сливен, която бе открита в галерия „Май“ на 27 април.