Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Общински форум за младши учители

21 май 2021 19:03, ОУ "Е. Багряна" (XII) (ОУ "Е. Багряна" (XII))
Излъчване: ОУ "Е. Багряна" (XII) преди 2 години, брой четения: 1509
Общински форум

Г-жа Гергана Султанова от ОУ "Елисавета Багряна" беше сред участниците в Общинския форум за младши учители. Събитието се състоя в зала "Сливен" в навечерието на Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост. Тя разказа своята вдъхновяваща история за пътя си до учителската професия. Г-жа Султанова сподели, че е мечтала да стане учител още като дете. През 2000г. радио "Бимако" определя професионалния ѝ път като журналист цели 17 години. Работила е в радиа, сайтове и PR до 2017 година, когато е взела трудното решение дали да следва детската си мечта или да се раздели със своите колеги в Община Сливен, с които работи прекрасно.

Гергана Султанова е начален учител от целодневна организация на учебния ден в ОУ "Елисавета Багряна" от четири години. Днес тя съчетава професията на журналиста и на учителя. От две години има група по интереси "Журналист" и администрира страницата на училището във Фейсбук.

Общинският форум за младши учители се проведе за първи път и има за цел да привлече млади хора към учителската професия. В събитието се включиха осмина учители от сливенски училища. Организатори са г-жа Николина Велчева и г-н Мирослав Иванов от ПГТО "Добри Желязков" - Сливен.

Снимки

Общински форумОбщински форумОбщински форумОбщински форумОбщински форум