Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Приключи пролетната сесия на Общински фонд „Култура“ в Сливен

27 май 2021 10:05, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 2 години, брой четения: 480
Proletna sesiq

Общински фонд „Култура“ приключи пролетната си сесия, в рамките на която бяха одобрени четири проекта за финансиране от фонда с обща стойност - 8 204 лв. Управителният съвет проведе редовни заседания, на които организира своята работа, свързана с процедурите по технически подбор на проектите. След като се запозна с постъпилите материали, целите, целевите групи, дейностите, етапите на реализация, бюджетните разчети, устойчивостта на резултатите, рецензентите, екипите за работа и партньорите, експертната комисия направи класиране на проектите, което беше утвърдено на заседание на Общинския съвет. От постъпилите осем проекта, два са отхвърлени. Мотивите за това са непълен комплект от документи и липсваща съществена информация за обосновка на исканото финансиране, както и липса на ясна идейна структура и концепция. Два проекта са отложени за следващата сесия.

Всички вносители на проекти могат да направят справка за решенията на Фонда при секретаря на Управителния съвет /в Дирекция „Образование, култура и връзки с обществеността“- Община Сливен, или на телефон 0879599054/. Получилите финансиране ще бъдат поканени да сключат договор за условията на разходване и отчетност на средствата.

Документи за есенната сесия на Общински фонд „Култура“ ще се приемат в периода от 1 юли до 1 септември 2021 г., в деловодството на Общината.

 

Снимка: Архив