Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Пламен Камбуров победи на Планинско рали „Българка – 2021“, получи и купата на кмета за най-добро време

07 юни 2021 12:00, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 2 години, брой четения: 1120
Rally

Пилотът Пламен Камбуров е големият победител на Планинско рали „Българка – 2021“. Той спечели и купата на кмета на община Сливен Стефан Радев за най-добро време. Негови подгласници останаха Юлиан Тилийски-на второ място и Илия Царски-на трето място. Състезанието е кръг от Националния автомобилен планински шампионат на България и се проведе на 5 и 6 юни край Сливен.

Официалното откриване на автомобилната надпревара се състоя в събота, 5 юни на пл. „Хаджи Димитър“.

„Всички знаят какво е българският автомобилен спорт за Сливен. Трасето вече е заредено с многолюдна публика, която ви очаква с нетърпение. На първо място ви пожелавам безаварийно пилотиране, едно състезание, на което да се насладите и нека най-добрият спечели. Да не забравяме, че автомобилният спорт винаги върви ръка за ръка с безопасността на движението и да използваме всеки удобен случай, да призоваваме състезателите да карат отговорно и безопасно“, заяви по време на откриването кметът Стефан Радев. Той пожела на всички състезатели здраве и късмет. Организаторът на проявата Стефан Чолаков благодари на кмета Радев за съдействието и доброто партньорство, които спомогнаха състезанието да се състои за поредна година.

Тазгодишното издание на надпреварата събра най-добрите пилоти в планинския шампионат на България. Бяха подадени близо 50 заявки за участие.

Организатор на проявата е Автомобилен спортен клуб „Булсим“, със съдействието на Община Сливен.

 

Снимки: „Планинско Българка“

Снимки

RallyRallyRallyRally