Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Община Сливен започна поетапен ремонт на уличната пътна мрежа

11 юни 2021 14:32, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 2 години, брой четения: 653
remont

Близо 2 млн. лв. е осигурила Община Сливен за поетапен ремонт и изкърпване на уличната пътна мрежа в различни участъци, които стартираха от вчера. От Дирекция „Общинска инфраструктура“ уточняват, че приоритет при извършване на ремонтните дейности ще имат улиците, по които се движи градският транспорт, и които захранват важни обекти. Предстоят ремонтни дейности по уличната мрежа в централна градска част, като поетапно ще бъдат обхванати и улиците, за които са подавани сигнали и са проверени за неотложно изпълнение.

Сред вече извършените дейности е асфалтирането на ул. „Работническа“, където не е бил полаган асфалт досега. Бяха асфалтирани още подходът и общественият паркинг, северно от ул. „Мишо Тодоров“, в района на ОББ.

От общинската дирекция информираха още, че е приключил и текущият ремонт по част от балканската пътна мрежа – в участъци от пътя Сливен в посока връх Българка, Раково и от връх Българка в посока местността Меча поляна. Дейностите там са включвали машинно изкърпване на сериозни нарушения на пътната настилка, които са представлявали опасност за движението.

Скоро се предвижда да започне и ремонтът на уличната пътна мрежа в малките населени места.

Снимки

remontremontremontremontremontremontremontremontremontremont