Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 11.06.2021 г., петък

11 юни 2021 15:52, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 седмица, брой четения: 158
Сливен

Реколта от над 1 200 килограма от декар череши и то с много добро качество се очаква да приберат производителите в Сливенско тази година.

Близо 2 млн. лв. е осигурила Община Сливен за поетапен ремонт и изкърпване на уличната пътна мрежа в различни участъци, които стартираха от вчера.

Болшинството от жителите на квартали с концентрация на бедност в община Сливен имат желание да узаконят жилищата си, показват резултатите от социологическото проучване „Жилищни потребности и нагласи на семействата в квартали с концентрация на бедност в Община Сливен“ проведено от Хабитат България.

Община Сливен призовава гражданите да ползват контейнерите за дрехи по предназначение – в тях се забранява поставянето на други отпадъци.

В града под Сините камъни с концерт на открито снощи бе даден официалният старт на 40-ото юбилейно издание на Монбат Рали Сливен.

Сливен и тази година ще е домакин на етап от Колоездачната обиколка на България – 68-то издание на състезанието ще стартира на 30 юни и ще приключи на 5 юли.

През последното денонощие в Сливенско са регистрирани трима заразени с коронавирусна инфекция.