Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Младите хора от ГЕРБ – Сливен проведоха поредна акция за облагородяване

20 юни 2021 14:28, Валя Марева (ПП "ГЕРБ"-Сливен)
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 2 години, брой четения: 789
-----

Младите хора от ГЕРБ – Сливен проведоха поредна акция за облагородяване, този път в парка на квартал „Стоян Заимов“ и пешеходната алея до филиала на Техническия университет.

В инициативата се включиха кандидатът за народен представител от ГЕРБ/СДС в 21-ви МИР Велмира Вълева, която е едно от младите лица в листата за предстоящите избори, общински съветници и младежи от ГЕРБ-Сливен.

От днес цветни табелки с надпис „Благодаря на моя стопанин, че почисти след мен“ призовават хората на кучета, да почистват след своите домашни любимци. Табелите се поставят в отговор на граждани, които често коментират, че парковете и градините се посещават от хора с кучета, които нямат навици да почистват след тях.

"Тези цветни и закачливи табели целят с усмивка да напомнят на стопаните на кучета, че трябва да се грижат за чистотата на града и зелените площи. Така всички ще се радваме на по-чиста околна среда, с малко усилие, което не коства нищо, освен торбички в джоба, които всеки може да си купи почти отвсякъде", каза Велмира Вълева. Предстои такива да бъдат разположени и на други места в града.

В парка младежите поставиха къщичка за книги, нови кошчета за отпадъци, почистиха и пясъчника около съоръженията.

Поставени са и нови пейки на алеята на булевард „Бургаско шосе“.

Това е поредната акция на младежката организация на ГЕРБ – Сливен за тази година, по обновяване на различни обекти в града.

Предстои да се ремонтират и обновят още детски съоръжения и площадки в различни квартали на Сливен.

Целта на организацията е да се създадат по-добри условия за игра на децата и да превърнат жилищните райони в по- привлекателно място за отдих и почивка.

Снимки

---------------------------