» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Областният управител получи писмо от г-н Кирил Мазнев, Директор на Центъра на промишлеността на Република България в Москва

13 January 2011 16:55,
Emission of: District Sliven 13 years ago, number of readings: 1803

На 13 януари 2011 г. областният управител г-н Марин Кавръков получи писмо от г-н Кирил Мазнев, Директор на Центъра на промишлеността на Република България в Москва.

В писмото си г-н Кирил Мазнев изразява своето желание и готовност за активизиране на диалога с българските фирми от област Сливен и фирмите от Русия. Центърът ще съдейства фирмите, които проявяват интерес към руския пазар и търсят възможности за реализация на своята продукция в Руската федерация и нейните региони. Ръководството на Центъра изразява готовност и ще окаже информационна и логистична помощ на всеки проявил интерес.

Центърът е публикувал информация на интернет страницата си www.cprb.ru в рубриката „Вьставки в России”, подменю Вьставки в Москве”. Информацията е за всички предстоящи изложения в Руската столица и регионите на Руската федерация. На същото място има публикувана информация за организатора от българска страна, както и за съдействието, което може да окаже Центърът на промишлеността на Република България в Москва.

За всички въпроси относно осъществяване на контакти със заинтересованите икономически и производствени субекти, или участия във форуми и изложения, можете да се обръщате на телефон: 007 495 726 58 00.

Факс: 007 495 726 58 90