Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

За поредна година Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните проведе летен лагер

29 юни 2021 09:25, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 2 години, брой четения: 433
Lager

Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните продължава реализирането на спортни програми по училищата в Сливен като част от нейната превантивна работа.

За финал на програмата, Комисията организира спортен летен лагер край морето от 24 до 27 юни, в който се включиха 90 ученици, участвали най-активно в провеждането на тренировките през годината, показали са положителни резултати и редовно са посещаващи учебни занятия. На лагера се проведоха общи тренировки по всички видове спорт и демонстрации, съвместно с ръководителите, като всеки от участниците имаше възможност да покаже напредъка и постиженията си.

Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните използва случая и отново изказва своята благодарност към ръководствата на училищата за доброто взаимодействие и ефективното партньорство в работата по превенция на противообществените прояви.

 

 

Снимки

LagerLagerLagerLager