Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Криминална хроника Сливен - 01.07.2021 г.

01 юли 2021 09:33, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Клуб на инвалидите-Сливен преди 2 месеца, брой четения: 247
Полиция Сливен

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН За времето от 06,00 часа на 30.06.2021 г. до 06,00 часа на 01.07.2021 г.

 

Продължават засилените проверки, извършвани от екипи на ОДМВР, за спазване на въведените противоепидемични мерки, във връзка с ограничаване разпространението на COVID-19. Областната дирекция на МВР в Сливен оказва пълно съдействие на институциите и изпълнява стриктно възложените й функции.

През изминалото денонощие полицейски екипи са извършили 83 проверки за спазване на карантината на територията на областта. Няма установени нарушения.

Оказано е съдействие на РЗИ за връчване на предписания и установяване на карантинирани лица. Извършени са 43 проверки на места за обществено ползване и в градския транспорт. Съставени са 3 акта по чл.209а от Закона за здравето.

Сливен: Служители на РУ-Сливен работя по случай на причинена телесна повреда. На 30 юни, малко след 21:00 часа, екип на участък „Запад“ се е отзовал на сигнал за сбиване в сливенското село Градско. Полицейските служители установяват, че

е възникнал конфликт между мъже на 24 и 58 години. Конфликтът е прераснал в сбиване, при което 58-годишният мъж е получил нараняване на главата. Той е настанен за лечение в болнично заведение в град Сливен с опасност за живота. 24-годишният участник в конфликта е задържан с полицейска мярка за 24 часа.

Работата по случая продължава.

Пътно произшествие между лек автомобил „Мерцедес Вито“ и каруца е станало на пътя между селата Крушаре и Чокоба. Сигналът е получен в 16:00 часа на 30 юни. Автомобилът е управляван от водач на 29 години от град Сливен. При произшествието е пострадал водачът на каруцата- мъж на 25 години от село Крушаре. Той е настанен за лечение в болнично заведение в град Сливен с фрактура на крака, без опасност за живота. Работата по случая продължава.

Котел: Служители на РУ-Котел са установени седем непълнолетни след 22:00 часа на обществени места без придружител в град Котел. На родителите са съставени актове и протоколи за предупреждение. Нарушенията са установени по време на специализирана операция на територията на община Котел. Акцията е с цел противодействие на престъпления, свързани с разпространение на наркотични вещества, продажбата на алкохол и тютюневи изделия на малолетни и непълнолетни и присъствието им на обществени места след 22:00 часа без пълнолетен придружител.

Извършени са проверки на игрални зали и питейни заведения.

ОД-МВР-Сливен
Снимка: Станимир Петков