Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Мария Белова: Ние от ГЕРБ и СДС обединяваме, а не разединяваме българското общество

06 юли 2021 15:32, Валя Марева (ПП "ГЕРБ"-Сливен)
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 2 години, брой четения: 727
-------

Трябва да продължим с изграждането на модерна и европейска България. Това заяви кандидатът за народен представител от ГЕРБ и СДС Мария Белова, която представи своите пет причини, за да се подкрепи листата с номер 5 на 11 юли.

Тя е категорична, че на тези избори само ГЕРБ и СДС имат ясна политическа програма и визия за стабилно управление. „Българската икономика вече възстановява загубения БВП по време на кризата. Здравната криза е овладяна и към момента всички сектори в икономиката работят. Запазихме потреблението си като фактор на икономически растеж. Безработицата се върна на нивата от преди кризата. Инвестициите в структурата на БВП възстановяват загубеното, като през 2020 г. е постигнат 10 годишен рекорд по линия на поток от преки чуждестранни инвестиции и 6 годишен рекорд по проекти, които са сертифицирани по реда на Закона за насърчаване на инвестициите. България остана лидер по финансова стабилност, от гледна точка на нива на държавен дълг и бюджетен дефицит, съотнесени към БВП. Кредитният рейтинг на страната беше повишаван и то по време на криза. Това показва, че само ние от ГЕРБ и СДС имаме най-подготвените кадри, както на политическо, така и на административно ниво“, каза Мария Белова.

Според нея друга основна причина да се подкрепи листата с номер 5 е, че само ГЕРБ и СДС могат да носят отговорност и да се учат от грешките си.

За Мария Белова най-важната причина да се подкрепи Коалиция ГЕРБ – СДС на 11 юли, е че единствено ГЕРБ и СДС обединяват, а не разединяват българското общество.

Мария Белова е родена в Сливен. Завършила е право и е работила като експерт в разработването и управлението на европейски проекти. Народен представител в 43-то, 44-то и 45-тото Народно събрание. Председател на Комисията по земеделието и храните в 44-то НС. Личната й кауза е да продължи активната си работа за развитието на аграрния сектор. Ще работи за повече възможности за бизнеса и ред в земеделския сектор.

Може да подкрепите Мария Белова като гласувате с № 5 в бюлетината, с преференция 102.

Целият епизод с нейно участие е достъпен тук -

Епизодът на “Моите 5” можете да видите и във Facebook - https://fb.watch/v/92B8DFsnQ/