Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Организаторите на „Карандила рита“ с благодарност към кмета Стефан Радев и Общината за оказаното съдействие

22 юли 2021 11:47, Връзки с обществеността
Излъчване: Община Сливен преди 2 години, брой четения: 419
Васил Василев, Пепа Чиликова, Атанас Атанасов

На среща със заместник-кмета Пепа Чиликова организаторите на турнира „Карандила рита“ връчиха благодарствен адрес до кмета Стефан Радев и Общината за оказаното съдействие при реализацията на събитието. То се проведе за първи път в местността Карандила от 16 до 18 юли. В него участваха шест мъжки и четири детски отбора по футбол. Атанас Атанасов и Васил Василев заявиха желание събитието да стане ежегодно и да заеме мястото си в спортния календар на общината.

„Искахме да организираме един спортен празник, на който всички да се забавляват и да популяризираме Сливен като туристическа дестинация“, каза Атанас Атанасов.

„Имаше много добра организация на турнира, настроение и чудесна атмосфера. Децата се забавляваха и това е най-важно на подобни спортни празници“, каза Пепа Чиликова. От името на кмета тя благодари на всички, участвали в организацията и ги поздрави за успешното спортно събитие. Чиликова подчерта, че сред приоритетите на кмета на Общината е подкрепа за спорта, който да достига до все повече деца и тази политика ще продължи.

Снимки

Пепа Чиликова и Атанас АтанасовПепа Чиликова, Атанас Атанасов и Васил Василев