Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Криминална хроника Сливен - 03.08.2021 г.

03 август 2021 09:47, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Клуб на инвалидите-Сливен преди около 1 месец, брой четения: 223
Полиция Сливен

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН За времето от 06:00 часа на 02.06.2021 г. до 06:00 часа на 03.08.2021 г.

 

Сливен: Криминалисти на РУ-Сливен са разкрили кражба от частен имот. На 27 юли 56-годишна жена е подала сигнал за извършена кражба на бинокъл, led фенер и около 5 литра ракия от дома й в сливенския квартал „Комлука“. В хода на извършените полицейски действия по подозрение за извършеното престъпление е установен криминално проявен мъж от град Сливен. Задържан е с полицейска мярка за 24 часа. Направил е пълни самопризнания и е върнал част от откраднатите вещи. Работата по случая продължава.

Водач с 3,00 промила алкохол е установен при ежедневния полицейски контрол в малките населени места на община Сливен. В 19,50 часа, на 2 август, в село Желю войвода, полицейски патрулен екип на РУ-Сливен е извършил проверка на 61-годишен мъж от същото село, водач на лек автомобил „Сеат“. Пробата за употреба на алкохол е показала 3,00 промила. Водачът е задържан с полицейска мярка за 24 часа. Работата по случая продължава.

На 2 август, в 07:15 часа, е възникнало пътно произшествие на ЖП прелез на подбалканска линия с път SLV2076, до сливенското село Гавраилово. Бърз влак, движещ се в посока Бургас-София, е ударил пресичащия прелеза лек автомобил „Фолксваген Пасат“, управляван от мъж на 49 години с постоянен адрес град Габрово. От произшествието на място е починал водачът на автомобила, който е пътувал сам. Прелезът е регулиран със светлинна и звукова сигнализация /без бариери/.

Работата по случая продължава.

 

Пожарна безопасност и защита на населението

Екипи на РДПБЗН-Сливен са гасили 6 пожара, възникнали в сухи треви и отпадъци в селата Чинтулово, Биково, Селиминово, в землището на град Нова Загора и в сливенския квартал „Диньо Дачев“. Произшествията са ликвидирани своевременно, без да причинят преки материални щети.

Оказана е техническа помощ при пътно произшествие на жп прелез в района на село Гавраилово.

ОД-МВР-Сливен
Снимка: Станимир Петков